Mostra Anarquista de Cine de València
8, 9 y 10 de mayo de 2013____Iniciativa Dàhlia____camino viejo de Xirivella, 23
Mírala, tiene los ojos muy abiertos
Categories: Dones, Gènere, Lluita social

«Regarde elle a les yeux grand ouverts»

Film_regarde_yeuxAquest excepcional documental narra les experiències de les dones en MLAC (organització feminista fundada el 1973 i la lluita pel dret a l’avortament i l’anticoncepció) Aix-en-Provence, acusat i jutjat per practicar avortaments a si mateixos (judici de 10 de març 1977). La seva lluita no era només per realitzar avortaments, sinó també el lliurament a domicili. Aquestes dones van fer campanya per al part i l’avortament són controlats i desitjats per les mateixes dones. En el rerefons de la lluita és part d’una vida en la «Comuna», una comunitat prop d’Aix.

Any: 1980

Direcció: Yann Le Masson.

País: França.

Duració: 90.

http://www.les-renseignements-genereux.org/videos/4091

Projecció el dijous 15 de maig a les 23:05h

Comments are closed.