Mostra Anarquista de Cine de València
8, 9 y 10 de mayo de 2013____Iniciativa Dàhlia____camino viejo de Xirivella, 23
¿De quién es la calle?
Categories: Lluita social, Urbanisme

de quien es la calle?Documental sobre la resistència contra les obres de construcció d’un aparcament al carrer Eladio Perlado, al barri de Gamonal, per una empresa anomenada Arranz Acinas, amb un currículum de 10 morts durant un accident laboral al Gener de 2005.

La llarga lluita col·lectiva i auto-organització de tot el barri aconseguí parar les obres dl pàrking. Poc després l’ajuntament i la empresa constructora van començar la seva particular venjança jurídica.

Any: 2005

Producció: Francotiradores del Vídeo

Duració: 1h

Projecció el divendres 16 de maig a les 22.53h.

https://www.youtube.com/watch?v=ZiHOlAKgJJk

Leave a Reply