Mostra Anarquista de Cine de València
8, 9 y 10 de mayo de 2013____Iniciativa Dàhlia____camino viejo de Xirivella, 23
White terror
Categories: Antifeixisme

whiteterror«Valkoisen vallan verkko»

Des del 2000, s’ha produït un canvi significatiu dins dels moviments racistes i xenòfobs: la gent veterana fa temps que s’ha retirat, o eren massa velles o han mort. Els nous ideòlegs estan emergint per tota Europa traspassant continents. No necessiten necessàriament afeitar-se el cap; han creat corporacions, companyies de distribució, clubs de música, revistes, editorials, llocs a Internet i han reemplaçat la vella simbologia per una de nova. En aquest mon global, les fomentadores de l’odi han trobat a

Internet la eina idònia per a avivar brases ja quasi apagades i propagar les seues idees a païssos tan diversos com els EUA, Suècia o Rússia. El mes lamentable es que, per als i les seguidores mes joves tots els sofriments del passat son una espècie de història virtual i allunyada de la realitat.

Any: 2005
Direcció: Daniel Schweizer
Procedència: Suïssa
Duració: 52 min.

Projecció el dissabte 17 de maig a les 23.01h

https://www.youtube.com/watch?v=FV084k-gRD4

Comments are closed.