Mostra Anarquista de Cine de València
8, 9 y 10 de mayo de 2013____Iniciativa Dàhlia____camino viejo de Xirivella, 23
161 es més que 88

161161 > 88

Aquesta pel·lícula va ser feta per antifeixistes que expressen la seva actitud. No pretenen fer creure que és un document audiovisual “objectiu” en el sentit embrutit de la paraula. Creuen que els valors de la pel·lícula son uns d’altres; el fet d’haver estat part activa en la promoció i participació del moviment antifeixista. Es mostren mes de 20 anys de la lluita portada a terme a Txèquia conta neo-nazis, feixistes i racistes. La història mostra els múltiples auges i caigudes del moviment neo-nazi. La persona que digerisca el documental serà testimoni del poder i les limitacions potencials del moviment antifeixista, que no només s’enfronta als nazis, sinó també s’enfronta a la repressió Estatal i a la opinió pública.

Any: 2012
Direcció: Antifa Txèquia
Duració: 1h 33 min.

Projecció el dissabte 17 de maig a les 00.36h

Comments are closed.