Mostra Anarquista de Cine de València
8, 9 y 10 de mayo de 2013____Iniciativa Dàhlia____camino viejo de Xirivella, 23
Passe de videoconvocatòries antiautoritàries

videoconvEs passaran un recull de vídeos creats per diversos col·lectius amb la fi de convocar a manifestacions, respostes a desallotjaments, concursos anarquistes… Aquestos vídeos suposen una “nova” forma de comunicació entre persones i col·lectius sense recórrer a les formes purament literàries o als cartells. Creiem que son una mostra de l’apropiació dels mitjans audiovisuals per tal de potenciar la participació de les persones en les distintes mobilitzacions, encara que moltes vegades tinguen pur interès estètic i passen a quedar oblidats en l’oceà d’Internet.

 

Projecció el diumenge18 de maig a les 18:00h

Comments are closed.