Mostra Anarquista de Cine de València
8, 9 y 10 de mayo de 2013____Iniciativa Dàhlia____camino viejo de Xirivella, 23
Confessions d’un policia infiltrat
Categories: Infiltració

infiltratConfessions of an undercover cop

Documental sobre la infiltració en moviments ecologistes de l’oficial de policia Mark Kennedy, qui va passar 8 anys com a activista d’acció, infiltrant-se en el moviment ecologista anglès i en diferents grups polítics “d’esquerra” de tota Europa. Quan la infiltració es descobreix, perd a la seua dona i xiquets, els amics i amigues que havia fet essent activista. En aquest documental es ell mateix qui parla sobre les conseqüències de les seues accions, mentre que els caps de la policia li tiren en cara que ha oblidat qui realment es ell.

Any: 2011
Direcció: Brian Hill
Procedència: Anglaterra
Duració: 47 minuts

Projecció el diumenge18 de maig a les 19.04h

https://www.youtube.com/watch?v=SohfbpmwphI

Comments are closed.